Automate your Marketing
with Womplify




 
"Better Than A Dream Such A Perfect Love"

By: Ena Rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Aug-2012 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya 2012: Family Photo Shoot

 
 
 
Dah seminggu kita sambut raya dan akhirnya dapat jugak tangkap gambaq satu family dengan berbaju raya lengkap. Thanks to my bro Ahmad Rithaudeen for this lovely family photo.....


Wednesday, 29-Jun-2011 03:20 Email | Share | | Bookmark
MOBILE

 
 
 
View all 27 photos...
Di mana-mana sahaja......entah dah x ingat!!!



Saturday, 25-Jun-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
BBQ @ TM Resort, Tanjung Bungah

 
 
 
View all 62 photos...
Fuh letih tapi seronok
Overall kira berjaya la.... alhamdulillah!!! ini semua hasil kerjasama semua orang....






Saturday, 11-Jun-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dragon Boat....

 
 
 
View all 23 photos...
Memang lama dah aku 'teringin' nak tengok Dragon Boat nie....tp x pernah kesampaian. So hari nie aku x kira .... nak pi jugak... nak pi jugak!!! Ha kan aku dah buat KUASA VITO aku...hehehehe
So far ok la... yang nak lawaknya by the time kami sampai Si Dragonboat tu dah habih....hahahaha padan muka aku!!! HUHUHU....







Friday, 13-May-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS APC 2010 (ANUGERAH PEKERJA CEMERLANG)

 
 
 
View all 16 photos...
Ramai yang dapat APC tahun nie. Thats mean result tahun lepas amat memberansangkan... syukur alhamdullilah.....
Majlis kali ni tema HITAM PUTIH. Tp nak buat camna... aku mana ada baju hitam putih... tu yang pakai hitam oren tu... kira boleh lah....hehehehehe x reti bahasa sungguh aku nie!!! alah nasib la...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net